Zboża na szlakach kulinarnych

19.09.2024
Wpis może zawierać nieaktualne dane.

W dniu 16 września, uczniowie klasy 3Te i 3Tf uczestniczyli w warsztatach na temat: „Zboża na szlakach kulinarnych i w piekarniach rzemieślniczych”, które odbyły się w bocheńskiej restauracji „Salina”.

Uczniowie mieli możliwość sprawdzić swoje kulinarne umiejętności w praktyce, sporządzając różnorodne, smaczne potrawy na bazie mąki m.in. makaron, pizze, burgery, bajgle oraz szarlotkę. Dodatkowo najlepsze drużyny zostały nagrodzone voucherem do wykorzystania w restauracji Salina.

Opiekunowie grupy: Katarzyna Kielar- Drabina, Aneta Wojcieszek, Anna Mach.

Galeria zdjęć

Logotypy funduszy UE

„Cyfrowy Powiat Bocheński” - E-administracja w Powiecie Bocheńskim.

Używamy plików cookies w celu optymalnej obsługi Państwa wizyty na naszej stronie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.