Skąd mamy mleko i schabowego...

31.05.2022
Wpis może zawierać nieaktualne dane.

Uczniowie klasy I w zawodzie "technik weterynarii" w dn. 25.05. na zajęciach praktycznych w terenie poznawali produkcję żywca wieprzowego i mleka w największych w Małopolsce fermach trzody chlewnej i bydła. 

Oprócz zagadnień technologicznych, kluczowym elementem produkcji w takiej skali jest bioasekuracja. 

Niektóre momenty zajęć "uchwycono" w obiektywie ........ 

Niniejszym dziękujemy właścicielom i pracownikom tych gospodarstw za możliwość odbycia takich zajęć. 

Wychowawca - J. Mierzwiński 

Nauczyciel przedmiotów zawodowych - A. Biernat 

Galeria zdjęć

Logotypy funduszy UE

„Cyfrowy Powiat Bocheński” - E-administracja w Powiecie Bocheńskim.

Używamy plików cookies w celu optymalnej obsługi Państwa wizyty na naszej stronie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.